Κατασκευαστές

Όροι Χρήσης

Όροι πώλησης και προϋποθέσεις

Παρακαλούμε διαβάστε προσεχτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της εταιρίας μας προτού προβείτε σε οποιαδήποτε παραγγελία.

Αν επιθυμείται να παραλάβετε την παραγγελία σας σε διαφορετική διεύθυνση από εκείνη που έχετε δηλώσει, παρακαλούμε να την συμπληρώσετε προτού αποθηκεύσετε την παραγγελία.

Αν θέλετε να ανταλλάξετε οποιοδήποτε προϊόν πρέπει να καλέσετε και να ενημερώσετε το κατάστημα εντός 14 ημερών μετά την ημερομηνία παράδοσης.

Σε περίπωση ελαττωματικού προιόντος ενημερώστε εντός 24 ωρών από την ημέρα παραλαβής των προιόντων. Παρακαλούμε επιθεωρήστε τα προϊόντα αμέσως.

Όλα τα προϊόντα επιστρέφονται στην αρχική τους ποιότητα και οι ετικέτες δεν έχουν αφαιρεθεί από το ένδυμα. Κατά την επιστροφή, πρέπει να αποσταλεί η απόδειξη αγοράς.

Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων ! Αντικτάσταση με άλλο προιόν ή να δωθεί πιστοτική κάρτα (voucher).

Το κόστος επιστροφής και επαναποστολής των προϊόντων χρεώνεται στον πελάτη. Το προϊόν πρέπει να συσκευάζεται πολύ καλά κατά την επιστροφή του.

Για την καταλληλότητα των προϊόντων, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή.

Η πολιτική της εταιρείας είναι να αποστέλλει τα εμπορεύματα εντός 48 ωρών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, ωστόσο αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων. Οι αναφερόμενοι χρόνοι γίνονται με καλή πίστη, αλλά δεν είναι δεσμευτικοί. Η SW ZEN FEMME LTD δεν μπορεί να αναλάβει ευθύνη για τις καθυστερήσεις στις μεταφορές που προκαλούν καθυστερημένη παράδοση.

Η Εταιρεία, σας εγγυάται αξιόπιστες και πρώτης τάξης συμβουλές στις αγορές σας.

Για οποιαδήποτε απορία, τηλεφωνήστε μας.